Bridging lån Basics

En bro lån er et kortfristet lån bruges som en måde at yde støtte til køb af en ny ejendom, mens låntager venter ved salg af en eksisterende ejendom. Medmindre alle stjernerne er i perfekt tilpasning, er det svært at koordinere ved salg af en ejendom og køb af en anden ejendom på en sådan måde, at transaktionerne, der forekommer samtidig.
En bro lån eller “Bridging Finance” muliggør som det også er almindeligt kendt, sådanne transaktioner. De holde låntager fra at sidde fast i en hårdhændet finansielle hjørne, hvilket typisk betyder at være tvunget til at betale to pantebreve på samme tid. Byggelån kan være anvendt enten af kommercielle eller personlige årsager.
Kortsigtet karakter, ansøgningsprocessen for en bro lån er svarer til en standard lån. Vigtigst af alt, er det tilrådeligt at arbejde med en långiver, der har erfaring med denne type lån. Plus, som behovet for en bro over lånet ofte opstår med lille varsel, blive forhåndsgodkendt til et lån er et smart træk.
Byggelån normalt interesse kun betyder, at låntageren betaler kun renter på lånet hver måned. Låntager fortsætter med denne tilbagebetaling plan indtil lånet bliver brugt til ejendommen er solgt. Når salg endelig sker, anvendes indtægterne fra dette salg til at tilbagebetale hovedforpligtet. Hovedstolen er typisk i form af en engangs, engangsbeløb betaling.
Långiver behøver ikke være alt for bekymret over standard, fordi låntager er forpligtet til at sætte op sikkerhedsstillelse til sikring af lånet. Dette er typisk i form af et andet stykke af ejendom. Men forvisset om långiver vil stadig grundigt gennemgå kredithistorie af sagsøgeren, virksomheden og eventuelle partnere eller andre med en ejerandel til at vurdere risikoniveauet den påtager. Dårlig kredit behøver dog ikke være en hindring.
Renten på en bro lån er baseret på flere vigtige faktorer: den potentielle risiko forbundet med lån, de nuværende rentesatser og en premium tilføjes af långiveren. Som bro lån er kortsigtede, generelt ikke længere end to år, og i de fleste tilfælde kun en metter måneder, långiver har kun kort tid til at opnå en fortjeneste på handlen. Fortjenesten er afledt af rentesatsen.
Forvente at skulle betale en højere sats af interesse for en bro lån. Og husk, de månedlige betalinger er generelt interesse kun. Du skal også forvente at betale bro lån i fuldt, normalt som en tid betaling, så snart ejendommen er solgt.
I off chance for, at egenskaben ikke er solgt før Bridging lånet modnes, det normalt kan konverteres til en konventionel lån uden en betaling straf. Men som nogensinde du bør ikke antage, at dette er tilfældet og sørg for at tjekke med din långiver, at dette er en mulighed, hvis omstændighederne opfordring til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *