Problemfri Homebuying

Måske ønsker du at drage fordel af dagens store købers marked i boliger, men føler lidt intimideret af alt, der er involveret.
Du kender rutinen: at finde den rigtige landestandard og det rigtige hus; forhandlingerne om en aftale; at sammensætte en udbetaling; og vælge den bedste realkreditlån tilgængelige.
Der er to ting du kan gøre for at gøre hvert skridt køre problemfrit. Først er at vælge en virkelig professionel agent, der kender ejendomsbranchen, ved dit lokale marked, har både et solidt ry for integritet og en solid record for succes, og klart er ivrig efter at opfylde dine behov.
Andet er at gøre dig agent din holdkammerat i den bogstavelige forstand af ordet, ved hjælp af teamwork skal være sikker på, at huset du køber er det hus, du altid har ønsket.
Gør din agent din holdkammerat kræver, at vælge en agent, du føler, at tillid både som person og som professionel. Og der er ikke nogen lille sag. I fast ejendom som på alle områder af virksomheden – som i alle livets aspekter, faktisk-kan tillid gøre hele forskellen i verden.
Ægte teamwork er næsten umuligt at nå, medmindre du holder dig med en agent i hele købsprocessen. Køb alle midler bør du shoppe rundt – og shoppe rundt omhyggeligt-Hvornår du stadig afgøre hvilke agent til at arbejde med. Når du har foretaget denne afgørelse, dog ikke vende det medmindre (og det sjældent sker for personer, der er forsigtig i første omgang) noget specifik sker for at gøre det klart, at dit valg var uklogt.
Holdkammerat status er alle motivation en førsteklasses agent skal gå all-out at finde huse, der passer til dine behov. Og hvis du er bekymret for hvad det er du søger og hvor meget huset du tror, du har råd til, din agent kan spare dig for store beløb til tid og kræfter.
Hvis ikke du er sikker på, hvor meget du har råd, være ærlig med din agent, også. Han eller hun kan give dig nogle nyttige indledende retningslinjer og kan sætte dig i kontakt med realkreditinstitutterne, der ved, hvordan at få dig fokuseret på en passende prisklasse.
Det er altid en god idé, som du ser på børsnoterede hjem, for at give din agent en masse feedback på hvad du har set. God feedback vil forfine og skærpe agentens forståelse af dine sympatier og antipatier, som til gengæld vil gøre det lettere at finde huset af dine drømme.
Den ultimative payoff, igen, er at du får dine mål hurtigere, expending mindre tid og mindre indsats undervejs.
Enhver, der nogensinde har gjort det på denne måde vil forsikre Dem om én ting: det kan betale sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *