Prissætning dit hjem For bedste eksponering og resultater

En fair markedspris kan betyde flere penge for dig i det mindste beløb af tid. Korrekt prissætning fører til:
• Flere potentielle købere
• Flere agent interesse
• Færre fremvisninger
• Højere tilbud
• Et hurtigere salg
• Mere overskud for dig
Den vigtigste ting du kan gøre for at sælge dit hjem for flest penge i det mindste beløb af tid er at pris hjem korrekt. Alt for ofte tænker folk “Jeg vil bare sætte det til salg på dette beløb, og hvis det ikke sælger jeg altid kan reducere min pris”.
Problemet med denne form for tænkning er at ingen selv kommer og ser en overpris hjemme. Hver ejendomsmægler vågner op om morgenen og straks kontrollerer alle nynoteringer i deres marked. De ved, hvornår et hjem er overpris og vil aldrig bringe en klient at se at hjem. De søger ud for den bedste interesse for deres klient.
Når en liste er nyt er det tid til at skabe nogle “buzz”. Hvis det er prissat korrekt bør du få mindst 7-10 fremvisninger i 1 2 uger. Hvis det ikke er, vil du være heldig at få 1 eller 2 fremvisninger, og måske ingen fremvisninger.
Nu hjemmet sidder og sidder på markedet reoler op den frygtede “markedet tid ‘.
Efter 120-150 dage beslutter du endelig at reducere din pris. På dette tidspunkt selv hvis du reducere det nok til at bringe det i fair markedsværdi, vil mæglere begynde at spekulere på, hvis du er nu desperat, du vil begynde at få urimeligt lave tilbud, som du aldrig ville overveje. En anden 60-90 dage hengå, du droppe prisen igen, mere dårlig tilbud komme. Men nu du faktisk overvejer nogle af disse tilbud. Da det er alt, hvad du har set og du nødt til at sælge, er priser, der var aldrig en betragtning 6 måneder siden nu priser du faktisk nødt til at overveje.
Du endelig accepterer en af disse tilbud og sælge under markedsværdien.
Alt dette kunne have været undgået ved korrekt prissætning dit hjem i første omgang.
Dagens forbrugere er meget vidende, de forskningsområder, de ønsker at leve, forskning markedsværdier, før de selv begynder at kigge. Oddsene for at sælge dit hjem til en oppustet pris er næsten ikke-eksisterende.
Korrekt prissætning dit hjem gør hele forskellen i en glat fornøjelig salgsprocessen eller en lang, frustrerende prøvelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *