Hvorfor du skal betale din kreditkort gæld straks

Med alle udgifter mere end de spare, er det ikke underligt, at kreditkort gæld er på en hele tiden højt. Men bare fordi alle andre er i problemer gør ikke det en ikke-problem. Kreditkort gæld ikke kun ruiner din kredit score, men det kan også skade din fremtid og din følelse af sikkerhed så godt.
Dyrebare kredit score
De nyeste tal, som alle taler om er deres kredit score. Med en god kredit score, kan du få bedre kreditkort tilbud, bedre renter til huse og biler, og du kan få større lån end andre med lavere kredit score. Og sandheden er, at de fleste mennesker ikke ved, hvad deres kredit score er.
Når du bærer høj saldi på dit kreditkort, er disse saldi rapporteret tilbage til credit reporting agenturer, der til gengæld foretage justeringer af din kredit score. Hvis du har store saldi, det ser ud som du lever over din hjælp og dermed er du ikke en god kandidat til fremtidige lån og din score er sænket.
Hvis du har lav saldi (mindre end 50% af grænsen) og betale dine regninger til tiden, vil du hæve din kredit score.
At foretage større investeringer
Hvis du drømmer om at eje et hjem eller en ny bil, skal du betale ned at kreditkort gæld. For at få disse former for store lån, bankerne har brug at vide, at du er ansvarlig med penge og vil være i stand til at betale off dine lån, som du lover. Ved at have kreditkort gæld, virker det som om du ikke er i stand til at leve på, hvad du har råd til og således vil sandsynligvis ikke være pålidelige med afbetale dit lån.
Og hvis du får lånet, renten er meget højere for låntager, der har kreditkort gæld. I tilfælde af at du ikke kan betale lånet, vil banken at tjene flere penge fra dig, når du foretager betalinger.
Din følelse af sikkerhed
Ingen brug for den ekstra stress af om de har råd til at betale den Minimumsaldo på deres kreditkort. Og med lidt planlægning en disciplin, kreditkort gæld kan forvaltes og elimineret.
Du kan starte med skære op disse kreditkort og begynde at bruge ‘virkelige’ penge for at gøre vejen for den fremtid, som du fortjener-huse, biler og en god nats søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *